grilované
Mletý kuřecí steak
Umleté kuřecí maso promíchané s prolisovaným česnekem, moukou, solamylem, vejcem a dalšími ingrediencemi, vytvarované do tvaru hamburgerů, ugrilované na roštu nebo grilovací pánvi.
Nadité kuřecí kapsy grilované ve Váhalově slanině
Kuřecí prsa naříznutá podélně, naditá stočenou šunkou a nádivkou z nahrubo nastrouhané mozzarelly a nasekaných nakládaných sušených rajčat, grilovaná svázaná a obtočená slaninou.
Pikantní kuře v jogurtu
Kuřecí nohy s kostí bez kůže marinované v jogurtové marinádě, upečené na grilu.
Pikantní kuřecí křidélka
Pod kůži křidélek vložené plátky česneku, křidélka pak obalená v pikantní směsi z olivového oleje, mleté papriky, oregana a mletého chilli, ugrilované dozlatova.
Pikantní kuřecí křidélka pivem polévaná
V marinádě z olivového oleje, česneku, chilli papriček a grilovacího koření marinovaná kuřecí křidélka, grilovaná na roštu grilu přelévaná pivem.
Pikantní marinována kuřecí prsa
Ugrilovat se dá řada věcí. Od marinovaného masa, přes různé druhy klobás a sýru, až po zeleninu a ovoce. Vyzkoušejte například tento jednoduchý recept na ostřejší grilovaná kuřecí prsíčka.
Přírodní steak s avokádovým dipem
Grilované krůtí plátky potřené máslem a rajčatovou salsou, podávané s avokádovým dipem.
Sedlácký špíz
Marinované kousky kuřete napíchané na grilovacích jehlách střídavě s brambory a cibulí, zabalené do alobalu a ugrilované na venkovním grilu.
Středomořské krůtí špízy
Krůtí kostky obalené v plátcích cukety a lilku, napíchané s cibulkami a paprikou na špízy, marinované, grilované doměkka.
Středomořské kuře
Kuřecí čtvrtky na grilu v marinádě z krémového balsamica, olivového oleje, kmínu, rozmarýnu, tymiánu a oregána.
Šneci z krůty
Závitky připravené z proužků krůtích řízků, slaniny a kapie, ugrilované na zahradním grilu, pánvi či lávové desce.
Špíz z kuřete s anglickou slaninou a žampióny
Maso z vykostěného kuřete nakrájené na kousky, pak lehce naklepané, střídavě napíchané na grilovací jehly s anglickou slaninou, žampióny a cibulí, špízy ochucené solí, pepřem a mletou paprikou, potřené olejem a grilované na grilu.
Šťavnatá prsíčka v kečupu s tymiánem
Aby grilované maso získalo tu správnou chuť, je dobré vymyslet správnou marinádu a předem ho naložit. Přesto se nemusíte trápit ničím složitým – postačí olivový olej, kvalitní kečup a čerstvé bylinky.
Šťavnatý špíz z uzeného bůčku a kuřecích stehen
Grilované špízy z marinovaného kuřecího masa, uzeného bůčku a cibule.
Zapečené krůtí řízky s parmezánem
Plátky z krůtího prsa obalené v trojobalu, osmažené na másle, poté zapečené v troubě se šunkou nakrájenou na kostičky a nastrouhaným parmezánem.
Zlatá křidélka
Kuřecí křidélka potřená sladkou marinádou, grilovaná na venkovním grilu dozlatova.
reklama