REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Afrika


Ostrá květáková polévka

Polévka připravená podle marocké kuchyně. Základní ingrediencí je květák, kuřecí či zeleninový vývar a chilli pasta.

Schisch tawook

Recept z Tunisu na marinované prsní řízky, napíchané na jehly a opečené na grilu nebo pánvi dozlatova.

Skopové na rajčatech

Opečené kotlety ze skopového podušené spolu s bulgurem a dalšími ingrediencemi. Recept z Tunisu.

Sosaty

Recept jihoafrických farmářů na přípravu skopového masa, který můžeme vyzkoušet například o Velikonocích.

Středomořská zelňačka

Inspirujte se tímto receptem z dílny NATURHOUSE. Jedná se o zeleninovou polévku dochucenou olivovou pastou.

Zeleninové cous-cous (kus-kus)

Nejoblíbenější jídlo v Alžírsku a Tunisku.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy