REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušená

Vepřové v zelí se smetanou

V hrnci spolu podušené nudličky zelí a vepřové ramínko.

Záhorácký závitek II.

Plátky vepřové kýty potřené česnekem, pokladené anglickou slaninou a kysaným zelím, zamotané do tvaru závitků, zprudka opečené, pak podušené, nakonec dopečené v troubě doměkka.

Zapečený zabíjačkový guláš

Guláš z vepřového masa, jater, ledvinek, srdce, sleziny i mozečku dušený na spoustě cibule. Okořeněný a pak zapečený v troubě.

Znojemská omáčka s hovězím masem

“Znojemská” je tradiční staročeský pokrm z prošpikovaného hovězího masa podušeného v celku ve vývaru spolu s dalšími ingrediencemi, servírovaného nakrájeného na plátky a hojně přelitého chutnou hnědou omáčkou s vložkou okurek.

Znojemská pečeně

V celku podušené, slaninou prošpikované, hovězí zadní, nakrájené na plátky a podávané hojně přelité omáčkou s vložkou slaniny a sladkokyselé okurky.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.