REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

k fondue

Bagdádská omáčka

Omáčka z podušených čerstvých žampiónů, smíchaných s majonézou, kečupem, nastrouhanou okurkou a cibulí.

Bylinková omáčka k fondue

Studená majonéza – omáčka vhodná jako příloha k masovým fondue.

Cikánská omáčka k fondue

Studená omáčka vhodná k přípravě masových fondue.

Česnkeková omáčka k fondue

Jednoduchá studená omáčka vhodná k masovým fondue.

Garibaldi omáčka k fondue

Jedna z mnoha studených omáček vhodných jako příloha k masovým fondue.

Garibaldi omáčka s kapary

Studená omáčka k masovým a zeleninovým fondue.

Hořčicová omáčka k fondue

Studená omáčka ke grilovaným nebo restovaným masům.

Jablečná omáčka

Omáčka k masovým fondue připravená z jablek, cukru, citronové šťávy a bílého jogurtu.

Kaparová omáčka

Omáčka k masovým fondue připravená z nasekaných kaparů, majonézy, hořčice a cukru.

Křenová omáčka k fondue

Rychlá studená omáčka k masovým fondue.

Omáčka kari k fondue

Studená omáčka, s příchutí kari, vhodná jako příloha k masovým fondue.

Pepřová omáčka k fondue

Studená omáčka namíchaná z jogurtu, smetany, sýra žervé a pepře.

Pikantní kečupová omáčka

Studená omáčka vhodná na přípravu masového fondue.

Pikantní sýrová omáčka

Pikantní studená omáčka vhodná k masovým fondue.

Pomerančová omáčka

Studená jogurtová omáčka k masovým fondue.

Pomerančová omáčka s křenem

Studená omáčka vhodná na přípravu masového fondue.

Studená rajčatová omáčka

Omáčka na fondue připravená z rajčatového protlaku, jogurtu, hořčice, cukru, oleje a citronové kůry.

Španělská omáčka k fondue

Studená omáčka připravená z majonézy, rajčatového protlaku, jemně rozsekané nakládané červené papriky, koření, vhodná jako příloha k masovým fondue.

Zelená omáčka k fondue

Studená omáčka vhodná na přípravu masového fondue.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy