REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

kečupy, hořčice, čatní, pyré

Podkategorie: kečupy 12, čatní 63, pyré 9, hořčice 18

Ananasové čatní

Ananas nakrájený na kostičky, podušený na cibulce spolu s cukrem, chilli, mletým koriandrem a solí.

Arašídové čatní

Rozmixované arašídy promíchané s česnekem utřeným s olejem a chilli.

Avokádové pyré

Tímto pyré můžeme plnit rajčata, papriky a podávat jako studený předkrm.

Banánové čatní

Nakrájené banány na plátky a nasekané feferonky, promíchané s ochuceným bílým jogurtem kořením garam-masala, chilli, nasekanou petrželkou, solí a olejem.

Brokolicové pyré

Podáváme ke steakům a dušenému nebo pečenému masu.

Broskvové čatní

Čatní připravené povařením broskví a dalších ingrediencí.

Brusinkové čatní

Čatní z brusinek se skvěle hodí jako doplněk k čerstvému sladkému pečivu nebo například ke smetanovému sýru.

Brusinkovo-pomerančové čatní

Čatní z brusinek, pomerančů, jablečné šťávy a dalších ingrediencí vhodné jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu.

Celerové čatní

Celer uvařený doměkka, pak společně podušený s osmaženou cibulkou, česnekem, nasekanou petrželkou, nastrouhaným kokosem, mletým koriandrem, chilli a dalšími ingrediencemi.

Celerové pyré

Jednoduchý recept na pyré připravené z osmahnutého a pak podušeného celeru, rozmixovaného a zjemněného zakysanou smetanou.

Cibulové čatní

Jedna z mnoha variant čatní z cibule, jablka a dalších ingrediencí.

Cibulové čatní s hruškami

Jedna z variant cibulového čatní ochuceného hruškami, švestkami a dalšími ingrediencemi.

Cibulové pyré

Pyré vhodné jako příloha k hovězímu masu.

Citronová hořčice

Hořčice má své místo snad v každé rodině. A co rodina, dokonce možná co člen domácnosti, to jiný oblíbený druh hořčice. Vyzkoušejte netradiční kombinaci pikantního hořčičného semínka a svěžího citronu, kterou si v rodině oblíbí všichni.

Citrónové čatní

Nakrájené citróny na menší kousky naložené 4 týdny společně s rozemletými sušenými chilli papričkami, semínky fenyklu, hořčičnými semínky, prolisovanými stroužky česneku a solí, zalité olejem.

Cuketová hořčice

Výborná hořčice z cuket, česneku, cukru, octa a feferonek.

Cuketová hořčice II.

Tato hořčice je výborná na topinky, k uzeninám, do omáček, na potírání masa při grilování …

Cuketová hořčice III.

Další vyzkoušený recept paní Nadi, tentokrát na zeleninovou hořčici vyrobenou z cuket, hnědého cukru, česneku, feferonek, dijonské hořčice, koření … a dalších surovin.

Čatní cuketové

Cuketové čatní je chutná příloha k masům, sekané, paštikám apod.

Čatní dýňové

Dušené kousky dýně s jablky, rajčatovým protlakem, česnekem a cibulí.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy