REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

džemy, marmelády a rosoly

Bezinkový džem

Sterilování ovoce

Bezinkový džem II.

Pikantní marmeláda z černého bezu, jablek, cukru a rumu.

Dřínková marmeláda

Rozvařené dřínky, prolisované, smíchané s cukrem.

Džem z aronie – pečený

Tento džem můžeme připravit i z černého jeřábu, přidat na plátky nakrájená jablka či hrušky a podobně.

Džem z plodů černého bezu

Sladký voňavý džem vyrobený z bobulek černého bezu, cukru, kyseliny citronové a vody.

Mirabelková marmeláda

Příprava domácí marmelády z mirabelek.

Šípková marmeláda

Marmeláda z plodů šípkové růže.

Šípková marmeláda se skořicí

Krásně červené nebo oranžové šípky obsahují mnoho vitaminu C, dokonce více, než citrony nebo pomeranče! Zkuste si tedy uvařit výbornou, zdravou marmeládu ze šípků, cukru a citronové šťávy podle tohoto receptu.

Šípkový džem

Domácí džem vyrobený ze šípků, jablek, kůry a šťávy z pomeranče.

Voňavé bezinkové želé

Chutné želé z plodů bezu a limetek.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy