REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

rosoly, želé

Borůvkové želé

Chutný sladký dezert z borůvek.

Jahodové želé

Jednoduchý sladký dezert připravený z rozmixovaných i kousků čerstvých jahod, želé a dalších ingrediencí.

Jahodovo-tvarohové želé kopečky

Kopečky z tvarohového a jahodového želé, pěkně spojené, ztuhnuté ve vhodných miskách či formičkách.

Jednoduché želé

Želé je velmi chutnou a hezkou ozdobou ovocných dortů.

Kdoulové želé

Ovocné želé z kdoulí, jablek, citronové šťávy a cukru se dá využít jako laskomina, nebo použít jako zdobení dortů, dezertů apod.

Letní jablečné želé

Želé připravené z jablek povařených spolu s cukrem, při podávání podlité čajovou omáčkou.

Meruňkové želé

Lehké a osvěžující ovocné želé.

Ostružinové želé s hruškami

Želé z ostružin, hrušek, želírujícího džusu a cukru, podávané s jogurtovým dresinem.

Osvěžující rybízovo-malinové želé

Co s další úrodou rybízu, když už jste zásobili sklep spoustou džemu a všechny sousedy rybízovou bublaninou? Na řadě je osvěžující letní dezert v podobě chlazeného rybízového želé. Kromě rybízu budete potřebovat už jen vanilkový puding a trochu cukru a vody. A co je hlavní, je to typ receptu, který všichni zbožňují – za 15 minut je hotový.

Ovocný rosol

Dezert z rybízu, borůvek, želatiny, cukru a ovocných šťáv.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy