ze zvěřiny
Koroptví polévka
Zvěřinová polévka tentokrát z koroptvího masa.
Lesnická polévka
Polévka připravená ze zvěřinových kostí, srnčího masa, nastrouhaného ementálu, vody, cibule, celeru, vejce a koření.
Myslivecká polévka
Hutná polévka z kostí a odřezků masa ze zvěřiny, kořenové zeleniny, bílého vína, jalovčinek a dalšího koření.
Polévka z kostí ze zvěřiny
Polévka ze zvěřiny, tentokrát z kostí jeleních, kančích nebo srnčích.
Polévka ze zajíce
Polovina zajíce uvařená v osolená vodě doměkka, pak maso vyjmuté, obrané od kosti a překrájené na menší kousky, poté na rozškvařené slanině orestovaná nakrájená kořenová zelenina a nasekané bílé zelí, vše zalité procezeným vývarem ze zajíce a uvařené také doměkka, nakonec do polévky vloženo zaječí maso a polévka dochucená tymiánem, nasekanou petrželkou a solí.
Zaječí vývar s masovými knedlíčky
Nejméně 2 hodiny táhnoucí se vývar ze zaječího skeletu, kořenové zeleniny a dalších surovin, servírovaný s masovými knedlíčky a zavřenými domácími nudlemi.
Zvěřinový vývar
Vývar z kančích kostí, srnčího masa, zeleniny a koření.
Zvěřinový vývar s krupicovými knedlíčky
Zvěřinový vývar z kostí a kořenové zeleniny, servírovaný s vložkou krupicových knedlíčků a případně i se ztraceným vejcem.
reklama