ostatní
Buchta do jitrnic
Recept pro přípravu buchty potřebné při porážce a úpravě prasete.
Cukroví z vnitřního sádla
Využití plstního sádla při domácí zabíjačce. Recept nám poslala paní Maruš.
Škvarkové pagáčky
Pečené bochánky z mletých škvarků, žloutků a mouky.
Škvarky z domácí zabijačky
Škvarky připravené při domácí zabijačce ze hřbetního sádla.
Vepřová krev s kroupami
Zpracování krve při zabijačkách. Jedna z možností, jak ji upotřebit.
Vepřová krev s krupicí
Další z receptů na zpracování krve při zabijačkách. Vyzkoušjte tento recept prověřený generacemi řezníků.
Vepřová krev zapečená
Využití krve při domácí zabijačce.
Vepřové nožičky s čočkou
Vařená čočka podušená na cibulovém základu s kořenovou zeleninou a chilli papričkou, podávaná s vařenými vepřovými nožičkami.
Zabíjačková směska na topinky
Skvělá svačina pro znavené pomocníky při zabijačce. Ale stejně tak skvělé pohoštění pro přátěle i když zrovna neprovádíte porážku prasete, pokud máte doma tři zásadní suroviny, tedy kysané zelí, jelítkový a jitrnicový prejt.
reklama