REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Podkategorie: slanina 2, sádlo 2, ostatní 9

Buchta do jitrnic

Recept pro přípravu buchty potřebné při porážce a úpravě prasete.

Cukroví z vnitřního sádla

Využití plstního sádla při domácí zabíjačce. Recept nám poslala paní Maruš.

Domácí vyškvařené sádlo

Sádlo z tučného masa nakrájené na kostky nebo pomleté, vyškvařené, podlité mlékem, doškvařené dozlatova.

Slanina papriková

Je oblíbená pro výraznou chuť po paprice a uzení.

Škvarkové pagáčky

Pečené bochánky z mletých škvarků, žloutků a mouky.

Škvarky z domácí zabijačky

Škvarky připravené při domácí zabijačce ze hřbetního sádla.

Škvařené sádlo

Postup při škvaření sádla.

Uzená slanina obyčejná

Příprava slaniny pro uzení.

Vepřová krev s kroupami

Zpracování krve při zabijačkách. Jedna z možností, jak ji upotřebit.

Vepřová krev s krupicí

Další z receptů na zpracování krve při zabijačkách. Vyzkoušjte tento recept prověřený generacemi řezníků.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy