REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zajíc, divoký králík

Divoký králík na paprice

Porce divokého králíka podušené na cibulovém základě, ochucené smetanou.

Divoký zajíc na černo

Porce zajíce podušené doměkka na cibulovém základě spolu s kořenovou zeleninou.

Králík divoký na paprice

Orestované porce králíka, podušené ve vývaru. Šťáva nastavená smetanou a zahuštěná hladkou moukou.

Králík divoký pečený na cibuli

Prošpikované a pak orestované porce králíka upečené v troubě.

Králík divoký smažený

Povařené porce divokého králíka obalené v trojobalu a osmažené na tuku.

Labužnický zajíc na smetaně

Po porcích upečený slaninou prošpikovaný zajíc, servírovaný se smetanovou omáčkou, brusinkami, citronem a knedlíky.

Marinovaný zajíc

Naložený zajíc v pivě, upečený dozlatova.

Pečený zajíc

Prošpikovaný zaječí zadek pečený na másle a cibuli.

Pečený zajíc na kmínu

Prošpikovaný zajíc potřený česnekem, okořeněný mletým kmínem a nasolený, pečený na cibuli a sádle pod alobalem, posypaný celým pepřem.

Pikantní divoký pečený králík

Prošpikovaný králík pečený na zelenině a koření, podušený spolu s rajčaty nebo rajčarovém protlaku.

Ragú ze zajíce s mrkví

Na porce nakrájený zaječí hřbet, zprudka opečený, podušený na cibulovém základě spolu s mrkví a paprikami.

Sekaná z divokého králíka

Sekaná se dělá z králičího předku, když je ale králík malý, připravujeme sekanou z celého kusu.

Zaječí paprikáš

Na sádle s orestovanou cibulí podušené větší kousky zajíce spolu se zeleninou a dalšími ingrediencemi.

Zaječí pečínka

Pečený zajíc prošpikovaný anglickou slaninou, zalitý omáčkou z výpeku a kysané smetany.

Zaječí předek dušený na víně

Nesakané části zajíce upravené dušením.

Zaječí sekaná pečeně

Sekaná z pomletého zaječího a vepřového masa, rohlíků, vajec a dalších ingrediencí, upečená v remosce dozlatova.

Zaječí stehna na víně

V remosce do měkka podušená, slaninou prošpikovaná, stehna spolu s rajčatovým protlakem, vývarem a červeným vínem.

Zajíc pečený na smetaně

Zajíc nebo divoký králík pečený na smetaně.

Zajíc cibuláč

Prošpikovaná kýta a hřbet z jednoho zajíce marinovaná v másle, podušená na cibulovém základě spolu s mysliveckým kořením.

Zajíc na černo

Rozporcovaný zaječí předek uvařený ve vývaru.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy