zajíc, divoký králík
Divoký králík na paprice
Porce divokého králíka podušené na cibulovém základě, ochucené smetanou.
Divoký zajíc na černo
Porce zajíce podušené doměkka na cibulovém základě spolu s kořenovou zeleninou.
Králík divoký na paprice
Orestované porce králíka, podušené ve vývaru. Šťáva nastavená smetanou a zahuštěná hladkou moukou.
Králík divoký pečený na cibuli
Prošpikované a pak orestované porce králíka upečené v troubě.
Králík divoký smažený
Povařené porce divokého králíka obalené v trojobalu a osmažené na tuku.
Labužnický zajíc na smetaně
Po porcích upečený slaninou prošpikovaný zajíc, servírovaný se smetanovou omáčkou, brusinkami, citronem a knedlíky.
Marinovaný zajíc
Naložený zajíc v pivě, upečený dozlatova.
Pečený zajíc
Prošpikovaný zaječí zadek pečený na másle a cibuli.
Pečený zajíc na kmínu
Prošpikovaný zajíc potřený česnekem, okořeněný mletým kmínem a nasolený, pečený na cibuli a sádle pod alobalem, posypaný celým pepřem.
Pikantní divoký pečený králík
Prošpikovaný králík pečený na zelenině a koření, podušený spolu s rajčaty nebo rajčarovém protlaku.
Ragú ze zajíce s mrkví
Na porce nakrájený zaječí hřbet, zprudka opečený, podušený na cibulovém základě spolu s mrkví a paprikami.
Sekaná z divokého králíka
Sekaná se dělá z králičího předku, když je ale králík malý, připravujeme sekanou z celého kusu.
Zaječí paprikáš
Na sádle s orestovanou cibulí podušené větší kousky zajíce spolu se zeleninou a dalšími ingrediencemi.
Zaječí pečínka
Pečený zajíc prošpikovaný anglickou slaninou, zalitý omáčkou z výpeku a kysané smetany.
Zaječí předek dušený na víně
Nesakané části zajíce upravené dušením.
Zaječí sekaná pečeně
Sekaná z pomletého zaječího a vepřového masa, rohlíků, vajec a dalších ingrediencí, upečená v remosce dozlatova.
Zaječí stehna na víně
V remosce do měkka podušená, slaninou prošpikovaná, stehna spolu s rajčatovým protlakem, vývarem a červeným vínem.
Zajíc pečený na smetaně
Zajíc nebo divoký králík pečený na smetaně.
Zajíc cibuláč
Prošpikovaná kýta a hřbet z jednoho zajíce marinovaná v másle, podušená na cibulovém základě spolu s mysliveckým kořením.
Zajíc na černo
Rozporcovaný zaječí předek uvařený ve vývaru.
- 1
- 2
- Následující
reklama