REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

kanec (divoké prase)

Dušená kančí kýta s brusinkovou omáčkou

Plátky masa plněné brusinkami smíchanými s hořčicí, stočené do závitků, podušené doměkka, servírované s brusinkovou omáčkou.

Dušené kančí kotlety

Kotlety z kance orestované na cibulovém základu, podušené se zeleninou.

Dušené kančí maso

Maso naložené v mořidle, dušené v troubě pod pokličkou doměkka.

Grilované kotlety z divočáka

Na grilu grilované marinované kotlety z kotlet divokého prasete.

Guláš z divočáka II.

Kostky masa z divokého prasete podušené doměkka na cibulovém základě spolu s dalšími ingrediencemi.

Kančí filé na rozmarýnu

Marinované kančí maso opečené na oleji nebo ugrilované pod grilem doměkka.

Kančí karé na houbách

Kančí karé, tedy kotleta z divočáka ochucená paprikou, zprudka opečená na rozpáleném oleji, servírovaná s omáčkou z rajského protlaku, hub a dalších ingrediencí.

Kančí karé na smetaně

Kančí karé, pro ty co nevědí, je kotleta z divočáka, která se nejdříve, podle tohoto receptu, marinuje, pak upeče v troubě, nakonec servíruje přelitá smetanovou omáčkou.

Kančí kotlety na přírodu

Kančí pečeně s kostí, orestovaná a podušená ve výpeku.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy