REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Avokádový toust

Na sucho opečené plátky toustového chleba potřené Mascarpone nebo pomazánkovým máslem, obložené avokádem a bylinkami, servírované dochucené pepřem.

Celozrnný toust s mandlovou májkou, špízem z kuřecích srdíček a mandlemi

Na sucho opečené plátky celozrnného chleba potřené mandlovou Májkou a obložené špízky z kuřecích srdíček a cibule, ozdobené praženými mandlemi.

Francouzský toust s letním ovocem

Vaječné tousty obložené letním ovocem, dochucené medem nebo čokoládou a skořicí, ozdobené šlehačkou a mátou.

Hříbkové tousty

Toasty opečené dozlatova s hříbkovou směsí z cibule, papriky, vína a koření, posypané strouhaným sýrem a v troubě zapečené dozlatova.

Chlebíčky s drůbežími játry

Chlebíčky potřené směsí z marinovaných jater podušených na slanině spolu s cibulí a česnekem, servírované posypané petrželkou a zrníčky granátového jablka.

Plátky chleba se šlehanými vejci po římsku

Plátky bílého chleba pokapané vlažným mlékem, obalené v ušlehaných a osolených vejcích, zprudka opečené z obou stran na pánvi na oleji.

Rychlá valentýnská dobrota

Správné snídani pro náš milovaný protějšek by neměla chybět překvapivá tečka. Ideálně i s vyznáním lásky!

Rychlé houbové toasty

Rychlá teplá směs z mladých hříbků, pancetty a pórku dochucená worchestrem, citronovou šťávou, pepřem a solí, servírovaná na opečeném toustovém chlebu.

Skořicové tousty s medovým máslem

Plátky chleba nebo veky potřené máslem, opečené na plechu (pánvi), servírované teplé, poprášené skořicí a potřené medovým máslem.

Smaženice na topince

Smaženici si dělá doma každý milovník hub. Ale už jste ji zkoušeli servírovat na čerstvě opečených topinkách? Jde o skvělou kombinaci.

Svěží mátové tzatziki na celozrnném chlebu

Zrnochléb z řady Fit den značky Penam namazaný pomazánkou inspirovanou slavnými řeckými tzatziki.

Teplé chlebíčky s houbami

Obložené topinky s houbami podušenými na másle spolu s vejci.

Toasty s jablky a ořechy

Plátky tmavého chleba pomazané máslem, obložené plátky jablek a sýrem, posypané mletou paprikou a nasekanými jádry vlašských ořechů.

Toasty s játrovou paštikou

Teplé toasty potřené paštikovou pomazánkou, ozdobené nastrouhanými vařenými vejci a kapií.

Toasty s křepelčími vejci

Křupavé toasty zapečené s křepelčími vejci a na másle dušenou cibulí, žampiony, pršutem a paprikou. Sypané strouhaným sýrem.

Toasty s pomazánkou z droždí

Opečené plátky veky z jedné strany, neopečená strana potřená pomazánkou z droždí, vajec, cibule, tuku, pepře a soli, na pomazané plátky veky položený plátek sýra, nakonec toasty zapečené v troubě.

Tofu pomazánka na toustech FIBROKI a plátcích okurky

Odlehčená pomazánka vhodná na silvestrovské chlebíčky nebo jednohubky vhodná pro dietáře, ale chutnat bude všem i těm, co si zrovna váhu nehlídají.

Topinka s pikantní žampionovou směsí

Na sucho na pánvi opečené plátky chleba, obložené směsí z orestovaných, pak podušených žampionů a dalších surovin, servírované ozdobené volskými oky.

Topinky s míchanými vejci a petrželkou

Takto připravené topinky podáváme ke snídani či na večeři hlavně k čaji.

Topinky se sázenými vejci a slaninou

Topinky z bílého chleba opečeného na sucho, obložené slaninou a v lívanečníku připravenými vejci.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy