REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

polevy, zdobení, náplně


Barevná bílková poleva na perníčky

Klasická bílková poleva obarvená pomocí potravinářského barviva.

Bílá čokoládová poleva

Poleva na cukroví připravená z mléka, vody, cukru, oleje a kousků bílé čokolády.

Bílková pěna na cukroví

Vyšlehaná tuhnoucí pěna z cukrového sirupu, vaječných bílků a špetka soli, vhodná jako ozdoba cukroví.

Bílková poleva na perníčky

Jednoduchá poleva vhodná na zdobení perníčků.

Citrónová náplň

Máslová náplň do moučníků a cukroví s citrónovou příchutí.

Čokoládová poleva

Poleva ke zdobení cukroví.

Čokoládová poleva III.

Poleva z čokoládové polevy a tuku vhodná na vánoční cukroví.

Čokoládový krém

Jeden z receptů na základní lehký máslový krém, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.

Čokoládový máslový krém

Krém s příchutí čokolády, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.

Jemný máslový krém

Recept na základní lehký máslový krém, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.

Kakaová poleva

Tmavá poleva ke zdobení cukroví a popřípadě moučníků.

Kakaová poleva II.

Jedna z variant přípravy kakaové polevy vhodné na máčení vánočního cukroví.

Kakaový krém

Jeden z receptů na základní lehký máslový krém, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.

Kakaový máslový krém

Krém s příchutí kakaa, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.

Karamelová poleva na cukroví

Cukr rozpuštěný na pánvi, zalitý vodou, povařený dohladka, nakonec zjemněný rozehřátým máslem.

Kaštanové pyré II.

Kaštanové pyré jako ingredience vhodná k přípravě cukroví.

Kaštanové pyré III.

Toto pyré je zajímavou ingrediencí při přípravě cukroví.

Kávový krém

Jeden z receptů na základní lehký máslový krém s lžičkou kávy, používáme k plnění mnoha druhů drobného pečiva.

Kávový máslový krém

Krém s příchutí kávy, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.

Kokosovo-rumový máslový krém

Krém s příchutí kokosu a rumu, vhodný ke slepování vánočního nebo čajového cukroví.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy