REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zmrzlinový arakový punč

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sorbet s arakem nebo třešňovou pálenkou, bílým přírodním vínem a pomerančovou nebo mandarinkovou zmrzlinou.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
6 clpomerančové nebo mandarinkové zmrzliny
2 claraku nebo třešňové pálenky
1 dllehkého bílého přírodního vína
koktejlová lžíce
brčko

Postup:

1. Vyšší pohárovou sklenici naplníme do třetiny zmrzlinou
2. Na ni nalijeme pálenku a sklenici pak dolijeme vínem
3. Směs promícháme dlouhou lžící
4. Podáváme s brčkem a dlouhou koktejlovou lžící.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy