REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zámecký grog

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horký grog z brandy, červeného vína, badyánu, skořice a cukru.


Ingredience:
50 mlbrandy
100 mlčerveného vína
100 mlvody
1 kspomeranče
třtinový cukr
Koření: badyán, skořice

Postup:

1. Do nahřáté silnostěnné sklenice nalijeme brandy a k bodu varu zahřáté červené víno 2. Z pomeranče odkrojíme dvě kolečka na zdobení a zbytek vymačkáme do sklenice
3. Přidáme cukr, tyčinku skořice a jeden badyán, vše zalijeme horkou vodou
5. Sklenici ozdobíme plátky pomeranče a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy