REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Virgin Bellini

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Moktejl namíchaný z broskvového nektaru, citrónové šťávy, grenadiny a sodové vody.


Ingredience:
Rozpis na 1nápoj:
(1díl – 2 cl)
3 dílybroskvového nektaru
4 dílychlazené sodové vody
1 dílcitrónové šťávy
1 lžičkagrenadiny
sklenice flétna na šampaňské

Postup:

1. Do vychlazené flétny na šampaňské nalijeme broskvový nektar
2. Přidáme grenadinu, citrónovou šťávu a dolijeme chlazenou sodovou vodou
3. Důkladně promícháme

Doporučení:

Místo nektaru můžeme použít rozmixovanou broskev.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy