REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studený bezinkový punč

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V bezinkách se ukrývá spousta vitamínu C, který podporuje rozbíjení kalorií.


Ingredience:
150 mlbezinkové šťávy
150 mljablečné šťávy
2 kshřebíčky
malý kouske skořice
trochu citrónové šťávy

Postup:

1. Bezinkovou a jablečnou šťávu, hřebíček, malý kousek skořice a trochu citrónové šťávy přivedeme k varu
2. V přikrytém hrnci vše asi 5 minut mírně povaříme
3. Přecedíme a nalijeme do sklenic
4. Podáváme vychlazené, nejlépe s ledem.

Doporučení:

Kdo nemá rád moc sladké, ten může nahradit jablečnou šťávu vodou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy