REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybízový cobbler

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ledový nealkoholický nápoj z ledu, rybízové a jablečné šťávy, cukrového sirupu.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
6 clrybízové šťávy
2 clcitrónové šťávy
1 clcukrového sirupu
rybíz
moučkový cukr
míchací sklenice
koktejlová lžíce
brčko
led

Postup:

1. Šťávy s cukrovým sirupem lehce promícháme v míchací sklenici 2. Pak je nalijeme do ledem naplněné sklenice 3. Přidáme brčko a dlouhou koktejlovou lžíci 4. Povrch nápoje ozdobíme rybízem a posypeme cukrem.

Poznámka:

Příprava cukrového sirupu viz.: Cukrový sirup bez příchuti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy