REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ruský punč II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studený punč připravený z uvařeného čaje promíchaného s cukrem, pomerančovou a citrónovou šťávou a po vychladnutí i s vodkou.


Ingredience:
250 mlruské vodky
1 lvody
7 lžičekčaje (10 g)
250 gcukru
3 kscitróny
1 kspomeranče

Postup:

1. Lžičky čaje přelijeme vařící vodou, necháme 3 minuty luhovat, pak čaj zcedíme
2. V horkém čaji rozpustíme cukr, přidáme šťávu z citrónu a pomeranče
3. Po zchladnutí přilijeme vodku, promícháme a podáváme v punčových sklenicích.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy