REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rakouská káva

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozpis na 4-6 porcí chutné kávy připravené z černé cezené kávy, žloutků, medu, smetany a brandy nebo koňaku.


Ingredience:
Rozpis na 4-6 porcí:
1 lčerstvě uvařené cezené kávy
150 mlsmetany
2 lžícebrandy nebo koňaku
1 lžícemedu
4 ksžloutky

Postup:

1. Uvaříme 1 l kvalitní černé kávy
2. Zvlášť umixujeme žloutky, med a brandy nebo koňak, přimícháme smetanu
3. Směs rozdělíme do šálků a zalijeme horkou kávou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy