REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rajčatový nektar

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vhodný nápoj k přesnidávce z rajčatového džusu, citrónové šťávy a celerového cukrového sirupu.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
6 clrajčatového džusu
2 clcitrónové šťávy
1,5 clcelerového cukrového
sirupu
šejkr
led

Postup:

1. Do šejkru dáme několik kostek ledu
2. Přilijeme džus, šťávu z citrónu a sirup
3. Dobře protřepeme, pak nalijeme přes sítko do vinné nebo větší koktejlové sklenice.

Poznámka:

– Příprava cukrového celerového sirupu: Celerový cukrový sirup.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy