REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomerančová sangria II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sangria připravená z ovoce, pomerančové šťávy, cukru a suchého červeného vína.


Ingredience:
750 mllehkého suchého červeného vína
200 gjahod
100 gcukru krupice
4 kspomerančů
3 ksbroskví
kostky ledu

Postup:

1, Dobře omyté pomeranče osušíme, ze tří vymačkáme šťávu a čtvrtý oloupeme, zbavíme bílých blanek a nakrájíme ho na drobnější kousky
2. Omyté broskve rozpůlíme, odstraníme pecky a nakrájíme na malé kousky, jahody očistíme, omyjeme, necháme okapat a malé jahody jen rozpůlíme, větší nakrájíme na menší kousky
3. Do velkého džbánu vložíme veškeré nakrájené ovoce, zalijeme čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou, přisypeme krupicový cukr, dobře promícháme, přilijeme suché červené víno a dáme vychladit
4. Podáváme vychlazené v limonádových sklenicích s kostky ledu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy