REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Night and day

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Koktejl ze šampaňského, koňaku, Cointreau a Campari.


Ingredience:
Rozpis na 1nápoj:
(1díl – 2 cl)
3 dílyšampaňského
3/4 dílukoňaku
1/4 díluCampari
1/2 díluCointreau
ledová tříšť
ballon sklenice nebo sklenice na bílé víno

Postup:

1. Sklenici do poloviny naplníme ledovou tříští
2. Nalijeme koňak, Cointreau a Campari 3. Dolijeme chlazeným šampaňským.

Poznámka:

Cointreau – Vyrábí se podle přísně tajné receptury, v zásadě spojením neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Má příjemnou pomerančovou vůni, intenzivní kořeněnou a zároveň sladkou chuť.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy