REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mandlová káva

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Instantní káva, pískový cukr a voda ušlehaná do bohaté pěny. Ochucená italským mandlovým likérem Amaretto.


Ingredience:
1 lžičkaNescafé
2 lžičkypískového cukru
2 lžícevody
2 clAmaretta
studené mléko dle velikosti sklenice
slámka

Postup:

1. Kávu, cukr a vodu šleháme v mixéru typu Mix-fix, dokud se neutvoří bohatá pěna
2. Polovinu sklenice pěnou naplnímě, přilijeme opatrně likér a dolijeme studeným mlékem
3. Přidáme slámku a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy