REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ledové pomerančové cappuccino

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nápoj připravený z vychlazeného cappuccina, ledové tříště, pomerančového likéru nebo 100 % pomerančového džusu a šlehačky, ozdobený nastrouhanou pomerančovou kůrou. recept je původem z Holandska.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
1 hrnekdobře vychlazeného cappuccina
1 lžícepomerančového likéru nebo pomerančového džusu 100 %
1 lžičkanastrouhané citronové kůry
několik kostek ledu
šlehačka

Postup:

1. Kostky ledu mírně nadrtíme, pak je hodíme do nádoby mixéru
2. Přilijeme dobře vychlazené cappuccino a pomerančový likér nebo džus
3. Chvíli vše mixujeme, obsah nalijeme do vysoké sklenice
4. Nápoj ozdobíme kopečkem šlehačky a nastrouhanou citronovou kůrou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy