REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Káva Affogato

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horké espresso s vanilkovou zmrzlinou smetanou; s rozinkami či brusinkami přes noc naloženými v rumu.


Ingredience:
silné espresso (dle počtu osob)
1 l vanilkové zmrzliny
150 grozinek nebo brusinek
100 mlrumu

Postup:

1. Vanilkovou zmrzlinu smícháme s rozinkami či brusinkami namočenými přes noc v rumu
2. Necháme ještě několik hodin v mrazáku
3. Poté zalijeme zmrzlinu horkou kávou a ihned podáváme.

Doporučení:

Doporučujeme do jedné porce servírovat 2 kopečky zmrzliny.

Poznámka:

Více zajímavých informací a inspirativních receptů naleznete na www.bileplus.eu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy