REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Irské freddo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V průhledné sklenici servírovaná, velice dekorativní studená káva připravená z vrstvy rozpuštěné čokolády, vrstvy rozpustné kávy Jakobs, mléka a šlehačky.


Ingredience:
3 lžičkykávy Jacobs s příchutí irského krému
1 lžícerozpuštěné čokolády
250 mlstudeného mléka
čokoládové hoblinky
tekutý karamel
šlehačka

Postup:
  1. Na dno vysoké sklenice nalijte rozpuštěnou čokoládu, na ni přidejte opatrně přes lžičku několik vrstev tekutého karamelu tak, aby se vrstvy nepromíchaly
  2. Vrstvy pomalu zalijte připravenou kávovou směsí ze studeného mléka a kávy Jacobs s příchutí irského krému
  3. Doplňte šlehačkou z vyšlehané smetany a ozdobte čokoládovými hoblinkami
  4. Servírujte s brčkem.
Poznámka:

Recept k článku: Exkluzivní kávové nápoje, které vám zachutnají

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy