REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hroznová bowle

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bowle z bílých i červených hroznů, hroznové a citrónové šťávy, sody.


Ingredience:
Rozpis na 5-10 porcí:
100 gčerveného hroznového vína
100 gbílého hroznového vína
0,5 lčervené hroznové šťávy
0,5 lbílé hroznové šťávy
10 clcitrónové šťávy
0,5 lsody

Postup:

1. Hrozny důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, pak je rozkrojíme a vybereme jadérka
2. Ve velké míse smícháme hrozny se šťávami a pak dáme bowli do lednice vychladit
3. Těsně před podáváním přidáme sodu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy