REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zvěřinové hašé

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umletá pečená zvěřina smíchaná s dalšími ingrediencemi, podušená se smetanou a vínem.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
500 gpečené zvěřiny bez kosti
150 ganglické slaniny
1 hrstnasekané petrželky
3 kskyselé okurky
1 kscibule
100 mldezertního červeného vína
100 mlsmetany
2 lžíceoleje
1 lžícehladké mouky
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Pečené maso a slaninu umeleme na masovém strojku na jemno
2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, okurky na plátky
3. V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme připravenou cibuli, přidáme maso se slaninou, vše opečeme
4. Ke zvěřině přidáme okurky, směs osolíme a okořeníme pepřem, poprášíme moukou, zamícháme
5. Pokrm podlijeme smetanou a vínem, podusíme 15 minut
6. Nakonec vmícháme sekanou petrželku.

Doporučení:

Zvěřinové hašé podáváme nejlépe s vařeným bramborem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy