Sníte o perfektním dortu a zákuscích, které budou všichni obdivovat nejen v ústech, ale už jen při pohledu na ně? Vyzkoušejte zrcadlovou polevu. Oblíbili si ji cukráři po celém světě. Maximálně fascinujícího efektu dosáhnete se zlatou edicí s přimíchaným zlatým prachem.
Ingredience:
1000 g | směsi zrcadlové polevy |
400-550 g | vody |
Postup:
- Na 1000 g směsi použijte 400-550 g vody. Za stálého míchání zahřejte na cca. 85 °C, poté za občasného míchání zchlaďte na aplikační teplotu 34-23°C (dle velikosti výrobku a jeho promražení).
- Polevu při 34 °C rozmixujte tyčovým mixérem. Při jeho vkládání si dejte pozor, aby u nože nevznikla vzduchová bublina.
- Aplikační teplota čerstvě uvařené polevy může být až 23°C, doporučujeme sledovat její konzistenci.
Zrcadlovou polevu můžete koupit například zde: www.dortisimo.cz