REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelný salát našich babiček

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý salát z pěti surovin – kysané zelí, jablka, mrkev, cukr a olej. Zajímavá příloha k jídlu z masa i brambor.


Ingredience:
500 gkysaného zelí
3 ks jablek
2 ksmrkve
cukr
olej

Postup:

1. Ze zelí vymačkáme přebytečnou šťávu
2. Mrkev nastrouháme na nudličky
3. Jablka oloupeme, rovněž nastrouháme
4. Promícháme se zelím, zakápneme olejem, ochutíme cukrem.

Doporučení:

Podáváme jako přílohu k masitým nebo bramborovým pokrmům.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy