REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelí s křenem II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Křenem ochucené zelí, naložené spolu s přípravkem Deko a dalšími ingrediencemi, nezavařené!


Ingredience:
2 kgzelí
300 gcukru
200 gkřenu
1,5 dlocta
1 dloleje
2 kscibule
1/2 sáčkukonzervačního přípravku Deko
šťáva ze 2 ks citrónů

Postup:

1. Zelí nakrouháme nebo nakrájíme na jemné nudličky, cibuli drobně nakrájíme, křen nastrouháme
2. Vše smícháme, přidáme ocet, cukr, citrónovou šťávu, přípravek Deko a olej, dobře promícháme a napěchujeme do sklenic
3. Uzavřeme víčky a necháme na chladné a temném místě několik dní rozležet.

Poznámka:

Deko – Kořenící přípravek k nakládání okurek, zeleniny a hub.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy