REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zeleninový kuskus s klobásou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z kuskusu, špenátu, klobásy, rajčat a okurky, zalitý citronovou šťávou smíchanou s olejem, podávaný s vejcem na měkko.


Ingredience:
250 gcherry rajčat
200 gkuskusu
100 gklobásy
1 hrstčerstvých špenátových listů
4 ksvajec + voda
1 ksmenší salátové okurky
1 ksjarní cibulky
mletý pepř
sůl
Na zálivku:
4 lžíceolivového oleje
2 lžícecitronové šťávy

Postup:

1. Kuskus připravíme podle návodu na obalu, vejce uvaříme naměkko a klobásu nakrájíme na kolečka
2. Špenátové listy opláchneme, necháme okapat, omytá rajčata rozpůlíme, omytou okurku nakrájíme na menší kousky a cibulku nasekáme na jemno
3. Kuskus promícháme vidličkou, pak do něho zamícháme nakrájenou zeleninu, špenát a kolečka klobásy
4. Vše osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou smíchanou s olivovým olejem a každou porci doplníme vejcem na měkko.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy