REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zeleninový hrnec

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Okořeněná zelenina nakrájená na menší kousky a pečená v troubě doměkka, servírovaná jako příloha.


Ingredience:
200 gcukety
200 gpaprik
200 grajčat
200 glilku
150 gmrkve
4 ksstroužků česneku
2 kscibule
1 lžíce oleje
vegeta
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Do hrnce vytřeným olejem dáme očištěnou na kolečka nakrájenou mrkev, omytá, na menší kousky nakrájená rajčata, očištěné, semínek zbavené, na nudličky nakrájené papriky, omytou cuketu nakrájenou na kostičky, omytý lilek nakrájený na menší kousky, oloupané nadrobno nakrájené cibule a oloupané, na menší kousky nakrájené stroužky česneku
2. Nakrájenou zeleninu osolíme, opepříme, promícháme, dochutíme vegetou, zakryjeme poklicí a pečeme v troubě při 190 °C °C doměkka (asi 40 minut).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy