REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelenina v soli

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pokrájená a umletá kořenová zelenina spolu s cibulí, květákem, petrželovou natí a česnekem, smíchaná se solí, vhodná jako polotovar na přípravu omáček nebo polévek.


Ingredience:
1 kgmrkve
1 kgpetržele
1 kgsoli
500 gcibule
3-5 ksstroužků česneku
1 ksvětší celer
1 kskvěták
petrželová nať

Postup:

1. Očištěnou zeleninu pokrájíme a umeleme na masovém strojku
2. Pomletou směs smícháme se solí, napěchujeme do menších skleniček a dobře uzavřeme
3. Používáme do polévek, omáček a dalších vhodných pokrmů.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy