Kostky filé zapečené s anglickou slaninou, rajčaty a sýrem.
Ingredience:
Rozpis na 4 porce: | |
600 g | rybího filé (kostky) |
200 g | krájené anglické slaniny |
150 g | sýru Eidam |
2 ks | rajčata |
koření na ryby (směs) | |
olej pod cibuli |
Postup:
1. Filé okořeníme, obalíme plátky anglické slaniny a naskládáme do olejem vymazaného pekáče
2. Na jednotlivé kostky pak položíme vždy po plátku rajčete a dáme do trouby vyhřáté na 190 °C na 25 minut péci
3. Vytáhneme pekáč a porce filé poklademe nastrouhaným eidamem, zapečeme v troubě cca 1 minutu, aby se nám sýr mírně roztekl a můžeme servírovat.
– Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a čerstvým zeleninovým salátem.