REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Žampiony po indicku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z dušených žampionů a cibule spojený majonézou zlehčenou jogurtem.


Ingredience:
Na 1 kg:
600 gčerstvých žampionů
300 gcibule
150 gmajonézy základní
100 goleje
50 gbílého jogurtu
10 gsoli
1 gkari koření

Postup:

1. Dobře očištěné, oprané a okapané žampiony nakrájíme na plátky, které spolu s cibulí nakrájenou na kolečka podusíme na oleji
2. Pak přidáme koření kari a sůl
3. Podušené žampiony necháme zchladnout a potom je promícháme s majonézou a jogurtem.

Poznámka:

– Příprava základní majonézy viz: Majonéza základní .

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy