REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Žampiónové máslo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jemná hmota s nasekanými žampióny.


Ingredience:
Na 0,5 kg másla:
350 gmásla
240 gčerstvých žampiónů
60 gcibule
sůl

Postup:

1. Na části másla zpěníme na drobno pokrájenou, očištěnou cibuli
2. Očistíme a na plátky nakrájíme žampióny
3. Přidáme k cibuli a osolíme
4. Vše podusíme až do odpaření vody z žampiónů
5. Žampióny posekáme na drobno a promícháme do dobře vyšlehaného másla.

Doporučení:

– Máslo před použitím nechte minimálně dvě hodiny v pokojové teplotě!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy