REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Williams (pralinky)

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nepečené cukroví ze šlehačky, hořké čokolády, másla a rumu.


Ingredience:
250 ghořké čokolády
50 gmásla
1/8 lšlehačky
8 clrumu
trochu kokosového aróma

Postup:

1. Šlehačku přivedeme k varu a ihned odstavíme z ohně, za stálého míchání v ní rozpustíme nalámanou čokoládu a máslo, necháme vychladnout
2. Ručně metlou vyšleháme hmotu do hustého krému, přičemž po kapkách přiléváme rum
3. Vzniklý krém pomocí sáčku s tvořítkem stříkáme na rovný talíř, vyrobíme tak malé pralinky, které necháme v lednici ztuhnout
4. Pralinky servírujeme v papírových košíčcích.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy