REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Volská oka na rajčatech

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutná teplá večeře od paní Maruš.


Ingredience:
6 ksstředně velkých rajčat
3 ksstřední cibule
6 ksvajec
olej
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Na pánev dáme trochu oleje
2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, která rozložíme po celé pánvi, slabě osolíme a opepříme
3. Rajčata nakrájíme na kolečka a rozložíme na cibuli, mírně osolíme a opepříme
4. Nahoru rozklepneme kolem dokola vejce a mírně osolíme a opepříme
5. Necháme usmažit až bílek ztuhne ale žloutky zůstanou tekuté. NEMÍCHÁME!

Doporučení:

Podáváme s chlebem. Musíme si dát pozor abychom si jídlo nepřesolili, protože solíme každou vrstvu.

Poznámka:

P.S od paní Maruš: Je to velmi chutné, rychlé a jednoduché jídlo v naší rodině oblíbené, když začnou dozrávat rajčata na zahradě máme tuto večeři často.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy