REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřový guláš s klobáskou a sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zajímavá varianta klasického guláše z vepřového masa.


Ingredience:
Pro 5 osob:
500 gvepřové kýty
100 gcibule
75 gklobásky
75 gsýru Eidam
40 ghladké mouky
35 gtuku
25 grajského protlaku
5 gmleté papriky
česnek
kmín
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na menší kostky
2. Cibuli nakrájíme na kostičky a orestujeme na tuku dorůžova
3. Přidáme maso k cibuli, opečeme, osolíme, přidáme papriku, kmín, protlak, zalijeme vodou a dusíme doměkka
4. Před koncem vaření přidáme rozlisovaný česnek, na kolečka nakrájenou klobásu a dovaříme
5. Před podáváním posypeme na talíři strouhaným sýrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy