REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřový bůček na rozmarýnu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bůček pečený v celku, potřený rozmarýnovou pastou.


Ingredience:
500 gvepřového bůčku
1 kscibule
1 lžičadrceného rozmarýnu
muškátový oříšek
mletý pepř
sůl
voda na podlití

Postup:

1. Z nastrouhané cibule, drceného rozmarýnu, mletého pepře, nastrouhaného muškátového oříšku a soli připravíme pastu
2. Pastou potřeme bůček ze všech stran
3. V pekáči maso pečeme, v dobře vyhřáté troubě, dočervena
4. Upečený bůček nakrájíme na porce a můžeme servírovat.

Doporučení:

Takto připravený bůček servírujeme obložíme vařenými brambory posypanými petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy