REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové maso s houbami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na hranolky nakrájené vepřové ramínko, podušené na cibulové základě spolu s houbami, rajčaty a paprikami.


Ingredience:
600 gvepřového ramínka bez kosti
150 gčerstvých hub
30 gtuku
4 ksrajčata
3 kscibule
2 kspapriky
1 lžícehladké mouky
mletá sladká paprika
mletý pepř
majoránka
sůl
voda

Postup:

1. Na rozehřátém tuku zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na hranolky nakrájené maso, osmahneme, zasypeme hladkou moukou, znovu osmahneme
2. Vmícháme červenou papriku, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka
3. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, rajčata a na proužky nakrájené papriky
4. Opepříme a dodusíme vše doměkka, hotový pokrm okořeníme majoránkou, případně ještě osolíme.

Doporučení:

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy