REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové kotlety s jablkem a švestkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z Dánska na vepřové kotlety plněné jablkem a švestkami, opečené na oleji.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
8 kstenkých vepřových kotlet
8 kssušených švestek
1 ksjablka
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Vepřové kotlety po obvodu a u kosti nařízneme
2. Pak je naklepeme, osolíme, opepříme a 4 poklademe plátky oloupaného jablka a odpeckovanými švestkami
3. Přiklopíme zbylými kotletami, okraje masa sklepneme paličkou, spíchneme jehlami
4. Připravené masové kapsy opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.

Doporučení:

Příloha: Smažené bramborové hranolky a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy