REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřová játra na másle

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Silnější plátky jater posypané kari kořením, obalené v mouce a pokapané máslem, na grilu grilované.


Ingredience:
600 gvepřových jater
4 lžícemásla
hladká mouka
kari koření
sůl

Postup:

1. Očištěná vepřová játra omyjeme, nakrájíme na silnější plátky, zlehka naklepeme, posypeme kari kořením a obalíme v hladké mouce
2. Pak rozložíme na rozehřátý grilovací rošt, pokapeme rozpuštěným máslem a po každé straně grilujeme 3 minuty
3. Hotová játra rozdělíme na talíře, pokapeme horkým máslem, osolíme a podáváme s dušenou rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy