REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Velikonoční vajíčková pomazánka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z mnoha variant na chutnou vaječnou pomazánku z vajec uvařených na tvrdo, tvarohu nebo pomazánkového másla, taveného sýra, hořčice a jarní cibulky.


Ingredience:
250 gpolotučného tvarohu ve vaničce (zdravější verze) nebo kelímek pomazánkového másla
4 ksvejce natvrdo
3 kstrojúhelníčky měkkého sýru
2 lžičkyplnotučné hořčice
jarní cibulka dle chuti
pepř
sůl

Postup:
  1. Uvařená a oloupaná vejce protlačíme skrz mřížku, smícháme s tvarohem nebo s pomazánkovým máslem
  2. Přidáme hořčici, cibulku a dochutíme
  3. Servírujeme s pečivem a pomazánku můžeme posypat pažitkou.
Poznámka:

Recept k článku: Velikonoční pondělí je čas pomlázky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy