REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Veka s hovězí paštikou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozmixované kousky hovězího masa s přísadami.


Ingredience:
200 gzbytků hovězího masa
50 gzrnek jalovce
50 gmásla
veka (bílé pečivo)

Postup:

1. Kousky uvařeného hovězího rozmixujeme i se semínky jalovce
2. Vmícháme máslo
3. Potřeme plátky bílé veky a popřípadě ozdobíme (vajíčkem, pórkem, paprikou …).

Doporučení:

Výše uvedený recept velmi překvapí na klasickém chlebíčku místo tzv. vlašáku či pařížanu a lze dále zdobit šunkou, sýrem, okurkou ….. dle chuti, fantazie i stavu ledničky.

Poznámka:

Místo jalovce lze použít plechovku sardinek s cibulí, naráz tento pokrm dostanete jinou škálu chutí!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy