REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařený lín

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vařené porce lína, podávané přelité rozpuštěným máslem a ozdobené plátky citrónu.


Ingredience:
800 glína
50 gmásla
20 mlocta
5 kszrnek pepře
2 ksbobkového listu
1 kscibule
citrón
sůl

Postup:

1. Ocet, kolečka cibule a koření dáme do osolené vody a povaříme
2. Vložíme osolené porce lína a vaříme na mírném ohni asi 8 minut
3. Uvařené maso dáme na předehřáté talíře, přelijeme rozpuštěným máslem a ozdobíme plátky citrónu.

Poznámka:

Více o línovy najdete v našem atlasu sladkovodních ryb: Lín obecný.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy