REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vajíčková pomazánka s tuňákem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tuňák nakládaný oleji dodá vajíčkové pomazánce další chuťový rozuměr! Recept podle Romana Kotláře, vítěze soutěže MasterChef.


Ingredience:
4 ksvejce
1 ksmalá konzerva tuňáka v oleji
100 gkrémového sýru
50 gbílého tučného jogurtu
1 lžícedijonské hořčice
citronová kůra a pár kapek štávy z citronu
čerstvé oregáno
pažitka
kapary
pepř
sůl

Postup:
  1. Vejce vaříte 7 minut od začátku varu
  2. Uvařená vajíčka nadrobno nakrájíme, pažitku a oregano nasekáte, kapary překrojíte a tuňáka zbavíte oleje a vidličkou rozmělníte
  3. Poté všechny ingredience smícháte v míse – je důležité míchat pomazánku až nakonec a ne moc dlouho, aby se suroviny nerozmačkaly
  4.  Dochutíte solí, pepřem a citronovou šťávou.
Poznámka:

Recept k článku: Party menu vítěze soutěže MasterChef Romana Kotláře

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy